Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВ парламента ще опитаме да

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВ парламента ще опитаме да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Отстраняването на Борисов не е достатъчно, трябва да се счупи сарайския модел

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

В Народното събрание ще опитаме да проведем диалог по най-важните точки, които обрисуват физиономията на едно ръководство. Може би би трябвало да вършим разлика сред кабинет и ръководство. Правителството е едни хора, които стават министри, а ръководството е процеса. А той изисква болшинство, изисква логичност, програмни дейности. Искаме да разберем каква е визията на Има Такъв Народ, с цел да знаем защо гласуваме в вероятност.

Това разяснява в ефира на Нова тв Христо Иванов.

Ще чакаме в Народното събрание диалог, като част от тематиките ние ще повдигнем, тези тематики, които нас ни интересуват. Трябва да опитаме да създадем промени, защото гласоподавателите ги чакат. Нашето терзание е следното - Борисов сигурно е върховата демонстрация на корупционнния модел в България, само че той не го е измислил и той няма да свърши сега, в който Борисов към този момент няма надзор върху властта. За да може да не се повтарят Борисовци повече, би трябвало да се случат систематични дълбоки промени, които да разрешат друга страна. Нас ни интересува дали Има Такъв Народ желае да създадем точно това. Дали има воля сарайския модел, който постоянно участва, да се отстрани. Между всички държавни управления тъкмо това е общото - хората начело са разнообразни, само че зад тях са постоянно сараите. Така че не става дума кого ще назначим на едно или друго място, а става дума за идея на ръководство, изясни Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР